fredag 15 februari 2008

Mat torsdag 14 februari

Frukost kl. 8.15: En kopp te och tre smörgåsar med ost, skinka och messmör på. Ett kokt ägg med lite salt.

Lunch ca kl. 14.30: Makaroner och köttfärssås, ett glas vatten.

Middag kl. 18.30:
Förrätt: En halv avokado med pressad citron, röd stenbitsrom och svartpeppar.
Huvudrätt: Marockansk kyckling (innefattar förutom kyckling kryddad med saffran, spiskummin, kanel, ingefära, salt och svartpeppar, också gröna oliver, morotsbitar, gul lök, kikärter, olivolja och citron) med couscous, mezeyoghurt och sambal oelek.
Efterrätt: Krossade digestivekex (2 st var), 5 msk mezeyoghurt med vanillinsocker och blåbär och hallon uppe på. Mycket gott! Den efterrätten kom jag på själv dessutom :)
Dricka till: Ett mycket gott rödvin från Australien som heter Killawarra, kranvatten med limeskivor i. Arvid Nordquists kaffe till efterrätten, med havremjölk i.

Då och då under dagen fr o m kl. 14: Marknadsgodis! Mestadels nougat och choklad.

2 kommentarer:

  1. den där kycklingen låter verkligen god

    SvaraRadera
  2. Det är den verkligen! Men jag rekommenderar stora bitar typ bröstfilé eller kycklinglår/-klubbor, inte som det blev nu - små innerfiléer - eftersom småbitarna nästan försvann bland allt annat!

    SvaraRadera