torsdag 21 februari 2008

Mat onsdag 20 februari

Frukost kl. 11: Rågflingegröt med honung och mjölk. Att det är rågflingor istället för havregryn eller grovt rågmjöl är nytt, har inte testat det innan men tänkte jag skulle prova något nytt när jag stod på Citygross framför fling- och müslihyllorna. En kopp svart te. Två mjuka smörgåsar - en med avocado och svartpeppar, och en med skinka och tomat.

Lunch (sen sådan) kl. 14.45: En röra kan man väl säga... ganska typisk för mig. Strimlad vitkål, en halv grovt riven morot, en hackad vitlöksklyfta, kikärter, en tredjedel tärnad palsternacka, två matskedar tacosås (mediumstark), saft från en halv citron, grovsalt, vitpeppar. Och det blev inte så tokigt! Speciellt inte med några oliver, mezeyoghurt och den andra halvan avocado som blev över från frukosten. Ett glas vatten till.

Fika med kompis kl. 16.15, Broqvists kondis: En kopp kaffe med mjölk och en mycket god kolakaka på havregryn.

Kvällsmat kl. 23.00: Två koppar citron- och ingefärste. Två mjuka mackor: en med messmör, en med skinka och gurka. Ett leksandsknäckebröd med prästost, ett knäckebröd (av annan typ) med jordgubbsmarmelad och en skiva ost (av annan typ). En bit nougat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar