onsdag 4 januari 2006

Mitt horoskop enl. Spray

Vattumannen 20.1. - 19.2.
Dagshoroskop - onsdag den 4. januari

Någon som agerar i bakgrunden visar sig ge ovärderlig hjälp. Din ekonomi behöver organiseras, och någon ger dig inspiration till uppdraget. Din partner har pejl på det mesta, och du belönas för någon kreativ insats.

Veckohoroskop - vecka 1
En segdragen angelägenhet vad familjen beträffar väntar alltjämt på sin lösning när det nya året börjar. Undsättning kan dock komma från oväntat håll. Just nu lönar det sig för dig att söka upp erfarna personer som vet vad de talar om. Inte minst är det bra för dig att på allvar besluta dig för att tänka konstruktivt. Kommer du i kontakt med rätt människor uppstår en del möjligheter i yrkeslivet.

Månadshoroskop - januari 2006
Det försiggår ganska mycket i fråga om släkt och familj just nu, och det är inte så lätt att hantera. Icke desto mindre kan du nu skönja slutet på en period då du har behövt kämpa och vara stark. Omkring den 18 januari utmanas du på ett sätt som du bara är allt för bekant med. Du drabbas av en stark förnimmelse av att ingenting verkar säkert längre. Du kommer att behöva stå fast i tron på att du är på väg åt rätt håll, även om allting verkar kaotiskt. Under våren kommer den förvirring du upplever nu att övergå i större klarhet, då du börjar agera utifrån dina egna instinkter och inte låter dig styras av andra. Många Vattumän befinner sig i en process där de blir mer inkännande, och kommer mer i kontakt med sina känslor, då Neptunus befinner sig i Vattumannen. Det för med sig att existentiella frågor kommer upp till ytan, något som ofta kan ackompanjeras av känslor av sorg och kaos. Det för å andra sidan med sig att man lär känna sig själv bättre, och kan relatera till andra med större öppenhet och värme. Man blir också mer öppen för det som måste vara.

Samtidigt befinner du dig inne i en tid då du expanderar på det yrkesmässiga planet. Inte minst beror detta på att inflytelserika personer ser dig på ett helt annat sätt än tidigare. Du har också turen på din sida, och hamnar lätt i situationer som utfaller till din fördel. Den 22 januari har du orden på din sida, och formulerar dig på ett mer övertygande sätt. Det ger dig mer manöverutrymme om du verkligen också säger sådant som behöver sägas. Olika former av samarbete och teamwork har också goda förutsättningar.

Förefaller det dig som om någon agerar i det fördolda för att undergräva din position, finns det goda chanser för att eventuella fiender tappar fokus omkring den 13 januari. En skada är redan skedd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar